Кримінал

Чоловік хотів перевезти на пузі 50 000 доларів через кордон

Вчора, 11 травня, у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Сеньківка» прикордонники не дозволили незаконно перемістити через кордон велику суму грошей.

Про це ЧЕline повідомили у прес-службі Чернігівського прикордонного загону.

2017-05-12_161533Так, під час проходження паспортного контролю на виїзд з України у  36-ти річного громадянина України, який слідував в рейсовому автобусі сполученням «Ізмаїл – С. Петербург»,  за результатами контролю другої лінії спільною оглядовою групою до складу якої входили прикордонники та митники, під спеціально обладнаним поясом на тілі було виявлено 50 000 доларів США (п’ятдесят тисяч доларів США) прихованих від прикордонно-митного контролю.

Виявлені кошти були вилучені представниками ДФС, порушника митних правил притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 483 ч.1 МКУ «Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховування від митного контролю, тобто використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників) та інших засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів».

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button