Кримінал

Чоловік сяде на чотири роки за крадіжки з магазинів

Під час судового розгляду встановлено, що місцевий житель, перебуваючи 03.02.2019 в магазині «ЕКО-маркет», що по вул. 1-го Травня у м. Чернігові, заховав собі під куртку дві упаковки слабосоленої форелі та сьомги. Підійшовши до каси магазину, чоловік розрахувався за пляшку пива і пішов. Однак його злочинні дії помітила продавчиня, яка про все повідомила охоронцю.

Вчиненням одного злочину крадій не обмежився, а тому вже через місяць зайшов до магазину «Єва», що по проспекту Миру в м. Чернігові, де таємно викрав з торгової полиці найдорожчий станок для гоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині з кабінету лікаря вкрали кругленьку суму

У судовому засіданні обвинувачений вину, згідно з пред’явленим обвинуваченням, не визнав, зазначивши, що за рибу він просто забув розрахуватися, хоча гроші на неї в нього були, а станок для гоління він просто роздивлявся, однак не купив.

Разом із тим прокурором у судовому засіданні надано беззаперечні докази вини обвинуваченого, оскільки всі злочини чоловіка добре видно на камерах відеоспостереження магазинів.

З огляду на ставлення обвинуваченого до скоєного, а також зважаючи на невідбуте ним покарання за попереднім вироком, вироком Деснянського районного суду м. Чернігова від 11.11.2019 його засуджено за ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 185 КК України та призначено остаточне покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button