Кримінал

«Чорний лісоруб» заплатив більше 11 тисяч гривень за вирубку дерев на Чернігівщині

Прилуцькою місцевою прокуратурою в ході здійснення представницької діяльності виявлено факт невідшкодування правопорушником, збитків завданих внаслідок незаконної вирубки дерев на території Сухополов’янської сільської ради, що призвело до порушень інтересів держави.

Установлено що в грудні 2019 року мешканець Прилуцького району, на території Кам’янського лісництва ДП «Прилуцьке лісове господарство», з корисливих мотивів здійснив незаконну вирубку 23 дерев породи сосна, чим заподіяв матеріальні збитки державі на суму понад 11 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 23-річний юнак намагався пограбувати супермаркет

З метою недопущення загрози порушень інтересів держави, 10.08.2020 Прилуцькою місцевою прокуратурою в інтересах держави в особі Сухополов’янської сільської ради до правопорушника заявлено позовну заяву про відшкодування шкоди заподіяної незаконною вирубкою дерев.

Завдяки принципової позиції Прилуцької місцевої прокуратури, 12.17.2020 рішенням Прилуцького міськрайонного суду задоволено позовну заяву прокурора в повному обсязі та стягнено із правопорушника шкоду на суму понад 11 тис. грн.

Таким чином, за результатами представницької діяльності Прилуцької місцевої прокуратури, на рахунки Сухополов’янської сільської ради будуть перераховані відповідні грошові кошти.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прилуцька місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button