Кримінал

Депутата притягнуто до відповідальності за несвоєчасне подання декларації

За участі місцевої прокуратури 26.10.2017 Ічнянським районним судом  депутата однієї з місцевих рад притягнуто до відповідальності за порушення вимог фінансового контролю.

Прокурором у судовому засіданні доведено, що депутат несвоєчасно без поважних причин подав шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

За наслідками судового розгляду депутата визнано винуватим у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю), та накладено стягнення у виді штрафу.

Постанова суду набула законної сили. Правопорушником штраф сплачено у повному обсязі.

Усього протягом поточного 2017 року за участі Прилуцької місцевої прокуратури судами притягнуто до адміністративної відповідальності, передбаченої ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю, а саме несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування), 17 осіб.

Джерело: прокуратура м. Прилуки

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button