Кримінал

До 5 років ув’язнення засуджено водія, який у нетверезому стані травмував дитину

За публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Чернігівської обласної прокуратури суд визнав винним мешканця смт. Короп у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілій тяжке тілесне ушкодження (ч. 2 ст. 286-1 КК України).

Судом установлено, що вранці 07 серпня 2023 року у центрі смт. Короп Новгород-Сіверського району, чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля Volkswagen Passat, проявив неуважність, неправильно оцінив дорожню обстановку та, виїхавши на смугу зустрічного руху, здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2107. Після зіткнення останній, перебуваючи у некерованому стані, виїхав на узбіччя, де здійснив наїзд на пішоходів – жінку з малолітньою донькою, у результаті чого дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині чоловіки облаштували наркобізнес на 100 мільйонів гривень (Фото)

На момент вчинення аварії водій Volkswagen Passat перебував у стані алкогольного сп’яніння, у його крові виявлено 1,85 проміле алкоголю.

Вироком Менського районного суду Чернігівської області чоловіка визнано винуватим та засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 5 років.

На даний час рішення суду не набрало законної сили.

Нагадаємо, у Чернігові нетверезий чоловік вчинив стрілянину з автівки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівська обласна прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button