Кримінал

ДТП на Чернігівщині: легковик влетів у вантажівку 

За минулу добу на дорогах області сталися три ДТП, у яких загинули та травмувалися люди. У Корюківському районі одна людина загинула внаслідок ДТП, а на Прилуччині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувалися двоє людей. 

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Крім того, 25 вересня в Новгород-Сіверському районі сталася ДТП, під час якої водій Daewoo, рухаючись автодорогою, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з вантажівкою MAN. Унаслідок пригоди водій і пасажирка легковика були доставлені до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. 

Зважаючи на це, поліція закликає водіїв не перевищувати швидкості руху та бути особливо уважними поблизу перехресть, пішохідних переходів і залізничних переїздів. Поліцейські наполегливо рекомендують водіям транспорту бути особливо уважними й обережними.

Поліція наголошує на безумовному дотриманні Правил дорожнього руху усіма учасниками – як водіями, так і пішоходами. 

Також поліція закликає пішоходів переходити дорогу тільки у встановлених місцях і рекомендує у темний час доби носити на одязі світлоповертальні елементи, що допоможуть водіям заздалегідь побачити вас і знизити швидкість.

Якщо вам потрібна допомога правоохоронців – не зволікайте і телефонуйте на спецлінію «102».

Безпечної вам дороги!

Ще статті по темі

Back to top button