Кримінал

Дві ДТП за вечір: у Чернігові нетверезі водії спричинили аварії

Вчора в Чернігові сталися дві дорожньо-транспортних пригоди, в кожній з яких один з учасників був з ознаками алкогольного сп’яніння.

Так, близько 19:00 години на проспекті Миру (на виїзді з міста) позашляховик JEEP Cherokee зіткнувся з Honda Accord. Постраждалих немає.

Під час спілкування з водієм позашляховика патрульні, які прибули на виклик, помітили у чоловіка зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти огляд у медичному закладі. Результат виявився позитивним – 1,6 проміле алкоголю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ніжині водій “Renault” збив велосипедиста

На водія склали кілька адмінпротоколів, а саме: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) та ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Кількома годинами пізніше, так само на проспекті Миру, сталася ще одна автопригода – не розминулися два легковики: Volkswagen Golf та Вaewoo Тubira. Водій останнього транспортного засобу (попередньо він спричинив ДТП) намагався залишити місце події. Проте це вчасно помітив другий учасник ДТП, зупинив утікача та викликав поліцію.

Охоронці порядку, що прибули для оформлення пригоди, помітили у водія, який намагався втекти, ознаки алкогольного сп’яніння. Результат медогляду підтвердив підозри інспекторів – 1,46 проміле алкоголю.

Окрім адмінпротоколів за вчинення ДТП та керування в стані алкогольного сп’яніння, поліцейські склали ще один – за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Всі матеріали будуть направлені до суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button