Кримінал

Двоє друзів-злодіїв викрали автомобільний причіп

Оперативники карного розшуку Чернігівського відділу поліції разом із патрульними затримали викрадачів автомобільного причепа. До Чернігівського відділу поліції надійшла заява від чернігівця, що надвечір 29 березня невідомий зловмисник скоїв крадіжку автомобільного причепа, залишеного ним біля оптової бази по вулиці Ріпкинській.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція Чернігівського відділу поліції встановила, що потерпілий залишив без нагляду причіп, пристосований для перевезення домашньої худоби, біля воріт однієї з міських торговельних баз.

Сам же поїхав у справах, а коли через 4 години повернувся, виявив відсутність причепа. Оперативники почали з’ясовувати обставини викрадення, встановлювати свідків та очевидців цього кримінального правопорушення. Продивившись записи камер відеоспостереження, правоохоронці побачили, як о 19:45 під’їхав легковик «ВАЗ», двоє чоловіків зачепили причіп і поїхали в невідомому напрямку.

Одразу встановили власника автомобіля. У нього вдома перебував і спільник. Спершу хлопці заперечували причетність до викрадення, але після виявлення у дворі подільника викраденого причепа, зловмисники зізналися у скоєному та надали правдиві свідчення.

Причіп вилучено та передано власнику під розписку. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) — карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button