Кримінал

Киянина, який ошукував чернігівських пенсіонерів, засудили

Вироком Деснянського районного суду м.Чернігова мешканця м.Києва визнано винним у заволодінні чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчиненому повторно за попередньою змовою осіб (ч.2 ст.190 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині організатора наркоугруповання засуджено до 9 років позбавлення волі

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено, що з 6 по 9 вересня 2021 року 25-річний чоловік, за попередньою змовою з іншою особою, яка телефонувала особам похилого віку та, представляючись співробітником правоохоронних органів, повідомляла про необхідність термінової допомоги близьким родичам потерпілих задля уникнення відповідальності за скоєні кримінальні правопорушення, незаконно заволодів грошовими коштами чотирьох потерпілих на загальну суму понад 200 тис. грн.

Суд повно та всебічно оцінив надані стороною обвинувачення докази у справі та дійшов висновку про наявність у діях обвинуваченого складу інкримінованого йому злочину, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 КК України. Зважаючи на визнання вини обвинуваченим, активне сприяння розкриттю злочинів, судом за вчинений злочин призначено покарання у вигляді двох років позбавлення волі.

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button