Кримінал

Майже 50 тисяч гривень сплатить браконьєр, який наловив 2 кг риби на Чернігівщині

29 січня Чернігівським рибоохоронним патрулем під час спільного рибоохоронного рейду разом із працівниками Сектору водної поліції ГУНП у Чернігівській області на водоймах Чернігівського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

На р. Старуха поблизу с. Слабин Гончарівської громади житель м. Чернігів ловив рибу за допомогою заборонених знарядь лову – 3 од. сіток зяберних (одностінних). У протизаконний спосіб порушник добув 2 кг риби: плітка – 18 екз. та окунь – 6 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, становили 47 124 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові затримали чоловіка, який підозрюється у скоєнні крадіжки у столиці

На місце вчинення правопорушення було викликано слідчо-оперативну групу Чернігівського РУП ГУНП у Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Новозаводського районного суду м. Чернігова для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. Водні біоресурси та заборонені знаряддя лову вилучено.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський рибоохоронний патруль

Ще статті по темі

Back to top button