Кримінал

Місцевому мешканцю повідомлено про підозру у незаконному збуті вогнепальної зброї та бойових припасів

За процесуального керівництва Чернігівської місцевої прокуратури жителю м. Чернігова повідомлено про підозру за фактом збуту вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець незаконно торгував зброєю та припасами

За даними слідства, починаючи з березня 2020 року, чернігівець з корисливих мотивів незаконно збував за грошові кошти вогнепальну зброю та бойові припаси. Так, в ході досудового розслідування встановлено факти збуту автомату моделі АКС-74 калібру 5,45 мм, короткоствольної нарізної вогнепальної зброї – револьверу, та набоїв.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими слідчого відділу Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області та перебуває на контролі Чернігівської місцевої прокуратури.

Відповідно до санкції статті інкримінованого злочину громадянину загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button