Кримінал

Місячний оборот майже на мільйон гривень: на Чернігівщині групі наркоторговців повідомили про підозру (Фото)

Наркоторговцям, які займалися збутом наркотиків і психотропів у складі організованої злочинної групи на Чернігівщині, повідомили про підозру. 

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Організував наркобізнес 35-річний власник СТО. Залучив підлеглого працівника та мешканців Корюківського району. Деякі з них уже мали кримінальний досвід збуту наркотиків і психотропів.

Власне в приміщенні станції техобслуговування фігуранти зберігали та фасували психотропи. Маючи сформовану клієнтську базу, реалізовували наркотики методом так званих «закладок» і «з рук у руки». Покупці перераховували гроші на банківську картку організатора або готівкою, після чого отримували відповідні координати та «товар». Кошти від продажу організатор розподіляв між усіма учасниками угруповання. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втерся в довіру та систематично крав речі з двох квартир: у Чернігові упіймали 26-річного злочинця

За попередніми даними, щомісячний прибуток від наркотрафіку міг сягати одного мільйона гривень.

Організатора та ще п’ятьох фігурантів правоохоронці затримали. За результатами обшуків вилучили майже 3 кг наркотиків і психотропів на 800 000 гривень, зброю та боєприпаси, «чорнові» записи, мобільні телефони, автомобілі фігурантів, гроші. 

Учора, 22 травня, затриманим повідомили про підозру. Зловмисникам інкримінують частину 3 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у складі організованої злочинної групи).

Підозрюваних тримають під вартою.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button