Кримінал

На Чернігівщині 29-річна жінка викрала з квартири пенсіонерки всі заощадження (Фото)

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції затримали жінку, яка підозрюється у викраденні коштів з квартири 74-річної прилучанки. Підозрюваній загрожує до восьми років позбавлення волі.

9 грудня про крадіжку грошей до поліції повідомила сама пенсіонерка. Заявниця розповіла поліцейським, що напередодні у неї гостювала наглядно знайома жінка. Після відвідин гості, потерпіла виявила , що зі схованки в одній з кімнат зникли всі її заощадження — 75 тисяч гривень.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та кримінальна поліція Прилуцького районного відділу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП із маршруткою неподалік Чернігова: 7-ро пасажирів постраждало

Поліцейські опитали заявницю та сусідів, зібрали ряд речових доказів, за допомогою яких встановили особу зловмисниці. Підозрюваною виявилась 29-річна мешканка Кривого Рогу.

Слідчий під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розпочав кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Покарання згідно з нею — від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Поліцейські затримали жінку в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Під час затримання зловмисниці поліцейські виявили у неї грошові кошти, здобуті злочинним шляхом, та інші речові докази.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button