Кримінал

На Чернігівщині бійка між односельцями закінчилась вбивством

До Борзнянського відділу поліціі звернулась 41-річна мешканка Борзнянського району, села Воловиця та повідомила про те, що 30 серпня знайомий односельчанин у вечірній час, у дворі за місцем свого мешкання, наніс тілесні ушкодження іншому односельчанину, після чого місце знаходження останнього стало невідомим.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи 31 серпня о 17:30 труп 34-річного раніше судимого мешканця села Воловиця, знайдено на полі за вказаним селом в одній з канав, на тулубі маються множинні синці. Труп доставлено до моргу.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліціі було встановлено, що 34-річний раніше судимий житель села Воловиця 30 серпня о 17:00 біля магазину зустрів потерпілого та на ґрунті неприязних відносин почав наносити удари ногами та руками по тілу. Після чого зловмисник завів загиблого до місця свого мешкання, де в дворі знову почав наносити йому удари руками, ногами та гумовим паском, а коли стемніло закрив в погребі.

Через дві години чоловік випустив з погреба потерпілого та продовжив наносити тілесні ушкодження. У подальшому залишив останнього у веранді свого будинку.

31 серпня о 09:30 виявив тіло без ознак життя, після чого труп померлого перемістив на підводу за 7 — 8 км від села та залишив в канаві на полі.

Злодій у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення, затриманий в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до Ізолятора тимчасового тримання Бахмацького відділу поліції.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження. Проводиться перевірка.

Ще статті по темі

Back to top button