Кримінал

На Чернігівщині біля сільського клубу вибухнула граната (Фото)

У Бобровицькому районі поліція затримала молодика, який біля місцевого клубу кинув у натовп гранату. Відвідувачі закладу отримали осколкові поранення, що не загрожують життю.

Близько четвертої ранку 9 жовтня до чергової частини Бобровицькоговідділення поліції надійшло анонімне повідомлення, що до клубу одного з сіл приїхали невідомі молодики та вчинили бійку із застосуванням ножа та вибухового пристрою. На місці події пролунав вибух.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групиБобровицького відділення поліції, Головного управління Нацполіції тавибухотехніки. Правоохоронці встановили, що під час інциденту травмовано чотирьох осіб, один з яких (житель Києва) доставлений до Бобровицькоїцентральної районної лікарні з колото-різаними ранами тіла.

Зі слів потерпілого, тілесні ушкодження він отримав біля клубу під час бійки. Невідомий зловмисник напав на нього ззаду.

Після цього на порозі сільського клубу, де якраз стояли відвідувачі, пролунав вибух. Осколкових поранень зазнали троє осіб, які доставлені до Бобровицької районної лікарні. Їх життю нічого не загрожує. Вибух також пошкодив припаркований неподалік автомобіль «Шкода Октавія«.

На місці події вибухотехніки зібрали та направили на експертизу осколки гранати (попередньо РГД-5), важіль спускової скоби та ніж.

Того ж дня поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство. Ним виявився житель Бобровиці. Згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу він поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за статтями «замах на вбивство», «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та «хуліганство».

Поліція проводить подальше розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button