Кримінал

На Чернігівщині браконьєри нарибалили на понад 170 тисяч гривень

20 та 21 вересня Чернігівським рибоохоронним патрулем під час проведення рибоохоронних рейдів на водоймах Чернігівського та Новгород-Сіверського районів викрито два грубих порушення Правил рибальства.

Про це повідомляється на Фейсбук-стоірнці патруля.

20 вересня на озері біля с. Євминка Остерської громади виявлено місцевих мешканців, які за допомогою сітки «топтуха» виловили 23 екз. карасів сріблястих. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 36363 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вітаю! Вас турбує працівник банку»: на Прилуччині шахраї ошукали жінку майже на 8 тисяч гривень

21 вересня на ставку поблизу с. Стахорщина Новгород-Сіверської громади викрито жителя с. Троїцьке, який виловлював рибу за допомогою 3 од. заборонених знарядь лову — сіток простих. В протизаконний спосіб порушник добув 78 екз. риби: карась сріблястий – 57екз., лин – 13 екз. та окунь- 8 екз. Збитки склали 136187 грн.

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група Новгород-Сіверського РВП ГУНП в Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушників складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ будуть направлені до Чернігівського та Новгород-Сіверського районних судів для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. У правопорушників вилучені заборонені знаряддя лову, незаконно добуті водні біоресурси та автомобіль ВАЗ 21214.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button