Кримінал

На Чернігівщині чоловік на смерть забив свого знайомого

Прилуцькою окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що10.05.2021, близько 00 годин 30 хвилин, між жителями  Прилуцького району виникла сварка, у ході якої, один з чоловіків, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин,з метою спричинення тілесних ушкодженьсвоєму знайомому, наніс останньому декілька ударів ногами в область живота та грудної клітки, чим спричинив тілесні ушкодження у вигляді лівобічного гемоторексу та численних переломів ребер, які відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя в момент їх заподіяння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура розбирається зі стріляниною на Жабинського у Чернігові

Внаслідок отриманих вищевказаних тілесних ушкоджень, потерпілий помер.

Завдяки принципової позиції сторони обвинувачення, в сукупності зібрано докази та  правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 121 КК України.

Вказане кримінальне провадження перебуває на контролі Прилуцької окружної прокуратури.

Довідково : санкцією ч. 2 ст. 121 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button