Кримінал

На Чернігівщині чоловік намагався вбити свою односельчанку

Мешканець одного з сіл Срібнянської громади, який в минулому двічі вже відбував тривалі терміни ув’язнення за вчинення умисних вбивств, знову вчинив замах на життя людини. Так, через дрібні сварки в минулому потерпілої з співмешканкою  підозрюваного, останній вночі шляхом обману проник до житла громадянки, де скоїв на неї напад та намагався завдати поранень кухонним ножем. Однак потерпіла вчинила активний спротив, та змогла втекти від нападника.

Правоохоронці, які займались розкриттям даного злочину, були приголомшені цинізмом виправдання зловмисником своїх дій – дрібний побутовий конфлікт міг вартувати життя людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець намагався поцупити металопластикові вікна зі школи №21

 Особа, яка вчинила замах на життя людини затримана, досудове розслідування злочину проводять слідчі Прилуцького райвідділу поліції за процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури.

 Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прилуцька окружна прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button