Кримінал

На Чернігівщині чоловік намагався застрелити свою тещу

Співробітники Новгород-Сіверського районного відділу поліції затримали 66-річного місцевого мешканця, який пострілом з рушниці поранив свою тещу та її доглядальницю. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

 Вчора до поліції Новгород-Сіверського району надійшло повідомлення про те, що дві літні жінки отримали вогнепальні поранення.

За викликом негайно прибули група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група райвідділу та співробітники кримінальної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині правоохоронці затримали групу наркоторгівців (Фото)

На місці події поліцейські невідкладно надали пораненим жінкам домедичну допомогу та передали їх бригаді екстреної медичної допомоги.

Поліцейські встановили, що ввечері нетверезий чоловік вистрелив з мисливської рушниці в двері будинку своєї тещі. Внаслідок цього теща та її доглядальниця, які були за дверима, отримали вогнепальні поранення.

Поліцейські розшукали нападника та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Знаряддя злочину та інші речові докази вилучено та буде направлено на експертизи.

Слідчий поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 2 п. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що правоохоронці викрили групу наркоторговців на Чернігівщині.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button