Кримінал

На Чернігівщині чоловік побив та пограбував літнього односельця

Поліцейські встановили особу, що причетна до розбійного нападу на 82-річного мешканця Добрянської громади. Поліція затримала 38-річного зловмисника і помістила його до ізолятора тимчасового тримання.

Вранці 3 жовтня до поліції надійшло повідомлення про злочин від мешканки Добрянки. Жінка зайшла провідати свого літнього сусіда і виявила чоловіка побитим та непритомним. Двері в оселі були відчинені, а речі всередині – розкидані.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група і співробітники кримінального блоку Чернігівського районного управління поліції та управління карного розшуку поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівському районі вщент згоріла автівка (Фотофакт)

Поліцейські з’ясували, що напередодні до пенсіонера постукав наочно знайомий йому односелець. Коли господар відчинив, молодик напав на нього і тяжко побив. З оселі потерпілого чоловік забрав телевізор і пістолет під патрон Флобера.

Того ж дня поліція розшукала нападника і затримала його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік зізнався у скоєному і надав правдиві свідчення. Частину речей потерпілого поліція вилучила з ломбарду, куди зловмисник їх здав.

За фактом злочину слідчий відкрив провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій, поєднаний з проникненням у житло. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Нині триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button