Кримінал

На Чернігівщині чоловік викрав з будинку побутову техніку та ювелірні вироби

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановили особу чоловіка, який викрав побутову техніку та ювелірні вироби з помешкання містянки. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

Днями до поліції звернулася прилучанка із повідомленням, що її помешкання обікрали. За викликом виїхали слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції та оперативники карного розшуку.

У результаті огляду місця події поліцейські встановили, що у період відсутності господарки вдома до будинку проник невідомий зловмисник та викрав побутову техніку та золоті прикраси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корюківські поліцейські розкрили крадіжку з будинку

Поліцейські зібрали слідову інформацію та інші речові докази скоєння злочину, провели подворовий обхід, опитали ймовірних свідків події.

В ході комплексу оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину причетний 36-річний місцевий мешканець. Викрадене майно чоловік вже встиг реалізувати.

Слідчий під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розпочав кримінальне провадження за частиною 4 статі 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Покарання згідно з нею — від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button