Кримінал

На Чернігівщині чоловіка засуджено до 9 років позбавлення волі за незаконний обіг психотропних речовин

Колегія суддів Чернігівського апеляційного суду в жовтні поточного року за скаргою прокурора скасувала в частині призначеного покарання вирок суду першої інстанції, яким мешканця Чернігівського району засуджено за незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

У судовому засіданні підтверджено, що чоловік у листопаді 2022 через соціальну мережу замовив особливо небезпечну психотропну речовину – PVP. Отримавши поштову посилку, з метою подальшого збуту він розфасував вказану психотропну речовину у 96 пакунків та продовжив незаконно зберігати до моменту вилучення правоохоронними органами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині поліція затримала чоловіка, який після сварки прив’язав жінку ланцюгом до батареї

Під час апеляційного розгляду прокурором доведено, що місцевий суд при призначенні покарання не врахував тяжкість кримінального правопорушення, яке є особливо тяжким, негативні дані про особу винного, який вину в повному обсязі не визнав та вказував, що психотропні речовини були у нього для власного вживання, а також те, що збут психотропів був для місцевого мешканця основним заробітком.

Апеляційний суд погодився з доводами сторони обвинувачення та засудив чоловіка до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вирок набрав законної сили.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівська обласна прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button