Кримінал

На Чернігівщині чоловіка засуджено за ухилення від призову

Чернігівський районний суд Чернігівської області розглянув обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно чоловіка за ст. 335 КК України.

Під час судового розгляду прокурором Чернігівської місцевої прокуратури доведено, що мешканець с. Количівка, Чернігівського району та області, будучи повідомленим про необхідність прибуття 15.05.2019 до Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату для відправки до військової частини для проходження строкової військової служби, до Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату не прибув та надалі до вказаного військового комісаріату не з’являвся і не повідомляв про причини своєї неявки, в зв’язку з чим ухилився від призову на строкову військову службу.

Про це повідомили у Чернігівській місцевій прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Строковик залишився без селезінки через контрактника

З огляду на зізнавальні показання обвинуваченого, а також наявність обставин, що пом’якшують покарання чоловіку, вироком суду від 03.09.2019 за вчинений злочин обвинуваченому призначено покарання у вигляді 1 року обмеження волі з встановленням іспитового строку в 1 рік.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button