Кримінал

На Чернігівщині хлопець побив молотком матір і брата

Новгород-Сіверська поліція затримала місцевого мешканця за завдання тяжких тілесних ушкоджень своїм родича.

Поліцейські Новгород-Сіверського районного відділу поліції затримали хлопця, який під час раптово виниклої сварки побив молотком власну матір і брата.Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Потерпілих госпіталізовано до лікарні, а зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Учора, 4 січня, до Новгород-Сіверського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 21-річний місцевий мешканець побив свої родичів.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Поліцейські встановили, що під час раптово виниклої сварки хлопець побив молотком власну матір і брата. Потерпілі зазнали тілесних ушкоджень і були госпіталізовані. З місця події поліція вилучила знаряддя злочину – молоток. Також вилучено інші речові докази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині чоловік вдарив ножем вагітну жінку

Підозрюваного поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчий поліції розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button