Кримінал

На Чернігівщині керманич авто напідпитку намагався відкупитися від поліції

Новгород-Сіверські поліцейські задокументували спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності.

Про це повідомляє Поліція Новгород-Сіверського району.

Під час проведення профілактичних заходів для зниження рівня аварійності на дорогах працівники сектору реагування патрульної поліції Новгород-Сіверського райвідділу поліції в одному з сіл Новгород-Сіверського району зупинили автомобіль під керуванням водія з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики розповіли, яка погода очікується на вихідні

Крім того, правопорушник не мав при собі необхідних документів на право керування транспортним засобом. Щоб уникнути відповідальності, керманич запропонував правоохоронцям грошові кошти в розмірі 1000 гривень.

У відповідь поліцейські викликали слідчо-оперативну групу Новгород-Сіверського райвідділу та склали адміністративні матеріали за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення ( керування транспортним засобом в стані алкогольного спʼяніння), статтею 126 Колексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) та статтею 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button