Кримінал

На Чернігівщині ліквідували наркопритон

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції викрили 29-річного прилучанина, який у власній квартирі облаштував місце для незаконного вживання наркотиків. Під час санкціонованого обшуку в помешканні зловмисника поліцейські виявили та вилучили готові до вживання наркотики та інші речові докази. Про це повідомляють у поліції Прилуцького району.

Попередньо оперативники кримінальної поліції отримали інформацію про те, що саме цей чоловік вживає наркотики за місцем мешкання та надає приміщення квартири для вживання наркотиків іншим особам.

23 лютого поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання зловмисника. На момент його проведення у квартирі були присутні 4 особи, включаючи власника помешкання. Всі вони перебували у стані наркотичного сп’яніння.

В ході проведення слідчої дії поліцейські виявили та вилучили згортки з подрібненою рослинною речовиною, порошкоподібну речовину білого кольору та пристрої для вживання наркотичних засобів.

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

Слідчі Прилуцького райвідділу поліції розслідують кримінальні провадження за фактом організації або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч. 1 ст. 317 ККУ) та за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів без мети збуту (ч. 1 статті 309 Кримінального кодексу України).

Згідно з тяжчою зі статей, зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Процесуальне керівництво у справі здійснює Прилуцька окружна прокуратура.

Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button