Кримінал

На Чернігівщині на хабарі викрили начальника територіального сервісного центру

На хабарі викрили начальника одного з територіальних сервісних центрів МВС Чернігівської області. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Служби безпеки України.

«Співробітники Головного управлінням по боротьбі з корупцією та оргзлочинністю спільно з Головним слідчим управлінням СБ України під процесуальним керівництвом Генеральної інспекції Генпрокуратури викрили на хабарі начальника одного з територіальних сервісних центрів МВС Чернігівської області», — йдеться в повідомленні.

За даними спецслужби, посадовець вимагав двадцять тисяч доларів США від місцевого мешканця за перекваліфікацію дій обвинуваченого на менш тяжкий злочин.

«Під час слідчих дій встановлено, що зловмисник представлявся посередником, у якого для «вирішення питання» є попередня домовленість з працівником прокуратури Чернігівської області», — зазначили у СБУ.

Керівника центру затримали на робочому місці під час отримання чергової частини неправомірної вигоди у розмірі 2 тисячі доларів.

Посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та обрано запобіжний захід — тримання під вартою.

Тривають першочергові слідчо-оперативні заходи для перевірки причетності до вчинення оборудки працівника прокуратури.

Ще статті по темі

Back to top button