Кримінал

На Чернігівщині накрили діяльність мережі реалізації психотропних та наркотичних речовин (Фото. Відео)

Співробітники Служби безпеки України припинили діяльність організованого угруповання, яке організувало мережу реалізації психотропних та наркотичних речовин у Київській та Чернігівській областях.

Правоохоронці встановили, що наркобізнес організував мешканець Києва, до угруповання також входив колишній працівник поліції.

Зловмисники збували наркотики через дрібних дилерів, у тому числі й неповнолітнім. Оперативники управління СБ України у Чернігівській області задокументували низку фактів збуту психотропних та наркотичних речовин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщину з РФ намагались ввезти антиукраїнську друковану продукцію

За попередньою інформацією, сума щомісячного прибутку зловмисників від реалізації наркотиків перевищувала дев’яносто тисяч гривень. Співробітники спецслужби «взяли» одного з наркоділків одразу після збуту чергової партії амфетаміну на суму майже десять тисяч гривень у Ніжині.

Організатора наркобізнесу та іншого спільника правоохоронці затримали у Києві. Під час проведення обшуків за місцями проживання зловмисників було вилучено майже п’ять кілограмів канабісу та підготовлену до продажу партію амфетаміну.

Ще статті по темі

Back to top button