Кримінал

На Чернігівщині п’яна жінка намагалася зарізати свого співмешканця

Завершенодосудоверозслідування у кримінальному провадженнішляхом скерування до Варвинського районного суду обвинувальногоактустосовножителькисмт. Варва, яка  на початку березня 2021 року намагалася позбавити життя свого співмешканця.

Знаходячись у стані алкогольного сп’яніння у житловому будинку в смт. Варва, під час святкування дня народження своєї подруги, обвинувачена вчинила сварку зі своїм співмешканцем та взявши до своїх рук кухонний ніж, завдала його лезом один удар в область шиї потерпілому, чим спричинила останньому тілесні ушкодження у вигляді ножового поранення шиї зліва з ушкодженням трахеї. Потерпілого госпіталізовано до лікувальної установи Варвинської ЦРЛ та своєчасно надано медичну допомогу, в результаті чого він залишився живим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські викрили угруповання за виготовлення та збут наркотиків і психотропів на Чернігівщині та Київщині (Фото)

Злочинні дії обвинуваченої кваліфіковано за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України, як закінчений замах на умисне вбивство, покарання передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

На даний час обвинувачена перебуває під вартою.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Прилуцької міської прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button