Кримінал

На Чернігівщині п’яний водій, який допустив падіння автівки з мосту, постане перед судом

Завершилося досудове розслідування щодо 36-річного водія, який у стані алкогольного сп’яніння допустив падіння автомобіля у водойму. В результаті ДТП один пасажир загинув, а інший зазнав тяжких тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Слідчі управління поліції Чернігівщини встановили, що фігурант перебував на Чернігівщині у відрядженні, прибувши з іншої області. В момент трагічного інциденту чоловік був у стані алкогольного сп’яніння та їхав за кермом автомобіля Renault Kangoo з пасажирами у салоні селом Кропивне Ніжинського району. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині з каналізації врятували кошеня (Фото)

Рухаючись вулицею Центральною в бік вулиці Каденюка та перетинаючи по мосту місцеву водойму, фігурант не впорався з керуванням. Автомобіль зіткнувся з огорожею мосту, після чого впав у воду та перекинувся.

Унаслідок ДТП 39-річний пасажир автівки загинув на місці події. Ще двоє пасажирів зазнали травм.

За підсумками досудового розслідування слідчі поліції склали обвинувальний акт, згідно з яким винуватець ДТП обвинувачується у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що заподіяло потерпілому тяжких тілесних ушкоджень і спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України). Чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі. 

Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом передано прокуророві для скерування до суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button