Кримінал

На Чернігівщині, під час нересту, браконьєр наловив риби на понад 55 тисяч гривень

Учора, 30 квітня, Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході рибоохоронного рейду на водоймах Прилуцького району викрито грубе порушення Правил рибальства.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці патруля.

На ставку поблизу с. Карпилівка Срібнянської громади виявлено місцевого мешканця, який в період нересту, з човна ловив рибу за допомогою заборонених знарядь лову – 5 од. сіток простих. В протизаконний спосіб порушник добув 34 екз. риби: карась сріблястий – 33 екз. та 1 екз. окуня звичайного. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 55335 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжинські поліцейські розслідують обставини пожежі у якій загинула жінка

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група Прилуцького РВП ГУНП у Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85. Матеріали справи будуть направлені до Срібнянського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. У правопорушника вилучені заборонені знаряддя лову, дерев’яний човен та незаконно добуті водні біоресурси.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button