Кримінал

На Чернігівщині підприємця підозрюють у заволодінні бюджетними коштами

На Новгород-Сіверщині підприємця підозрюють у заволодінні бюджетними коштами.

За процесуального керівництва Новгород-Сіверської окружної прокуратури Чернігівської області повідомлено про підозру директору підрядної організації у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах та у видачі завідомо неправдивих офіційних документів службовою особою (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України). Про це повідомляють у Чернігівській обласній прокуратурі.

За даними слідства, директор підприємства неналежно виконав роботи з реконструкції приймально-діагностичного відділення закладу охорони здоровʼя на території Новгород-Сіверського району. При цьому зазначив недостовірні відомості в актах приймання виконаних будівельних робіт щодо їх обсягів та якості, а також в довідках про вартість виконання робіт та витрати. Таким чином, здійснив заволодіння бюджетними коштами на майже 1 млн грн.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Новгород-Сіверського РВП ГУНП в Чернігівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ще статті по темі

Back to top button