Кримінал

На Чернігівщині поліція викрила торговця фальсифікованим алкоголем і цигарками

Слідчі та дільничні офіцери Чернігівського районного управління поліції спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури в ході обшуку на ринку вилучили приблизно 700 літрів контрафактного алкоголю та сотні пачок тютюнових виробів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині поліція викрила «банківського» шахрая

Санкціонований обшук відбувся в рамках розслідування кримінальних проваджень, відкритих за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України, – незаконне виготовлення або збут підакцизних товарів, небезпечних для життя чи здоров’я людей.

Поліцейські обшукали декілька складських приміщеннях на території одного з ринків Чернігова.

У процесі обшуку правоохоронці вилучили орієнтовно 700 літрів рідини з характерним запахом спирту (конкретний хімічний склад встановить експертиза). Рідину було розфасовано як у прозорі пластикові ємності, так і розлито по пляшках і замасковано під горілку популярних брендів.

Крім цього, під час обшуку поліцейські виявили та вилучили приблизно триста пачок цигарок, теж без марок акцизного збору. Походження контрафактних товарів буде встановлене в ході подальшого розслідування.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button