Кримінал

На Чернігівщині посадовця затримали під час отримання хабара (Фото)

Управління захисту економіки в Чернігівській області «на гарячому» затримало посадовця одного з райвідділів державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в області.

Про це повідомляє Управління захисту економіки в Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині СБУ викрила на хабарі майора поліції

Чиновник вимагав та одержав неправомірну вигоду в розмірі п’ять тисяч гривень за сприяння в придбанні арештованого майна та ненакладення в подальшому арешту на майно, яке було придбано цим же громадянином. Предмет неправомірної вигоди вилучено, проводяться першочергові слідчі дії.

Операцію проводило Управління захисту економіки в Чернігівській області спільно зі слідчим відділенням Прилуцького відділу поліції за процесуального керівництва Прилуцької місцевої прокуратури.

2

20 лютого Прилуцький відділ поліції відкрив кримінальне провадження за статтею «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із конфіскацією майна.

Ще статті по темі

Back to top button