Кримінал

На Чернігівщині скерували до суду справу угрупування наркодилерів, які в приміщенні СТО організували притон з обігом наркотиків на мільйони

Зловмисники систематично діяли у сфері незаконного обігу особливо небезпечних психотропних речовин, щомісяця отримуючи до мільйона гривень прибутку.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

Слідчі встановили, що злочинну групу наркоторговців організував і очолив 35-річний керівник станції техобслуговування автотранспорту, мешканець селища Сосниця Корюківського району. Лідер групи розробив схему протиправного збуту психотропних речовин – PVP та амфетаміну. До злочинної діяльності він залучив підлеглого працівника та інших учасників із числа місцевих знайомих осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові на перехресті зіткнулися дві автівки: постраждав пасажир

Щоб запобігти викриттю, зловмисники зберігали, фасували та здійснювали подальший розподіл психотропних речовин у приміщенні СТО. Це ж приміщення лідер групи надавав для вживання психотропних речовин як своїм спільникам, так і іншим наркозалежним.

За даними слідства, зловмисники сформували клієнтську базу та реалізовували наркотики методом так званих закладок та з рук у руки. Покупці перераховували гроші на банківську картку організатора або готівкою, після чого отримували відповідні координати і товар. Кошти від продажу організатор розподіляв між усіма учасниками угруповання.

Слідство встановило, що прибуток організованої групи від наркотрафіку щомісяця міг сягати одного мільйона гривень.

31 травня кримінальну справу за фактами незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконного збуту психотропних речовин, вчинених у складі організованої злочинної групи (ч. 3 статті 307 Кримінального кодексу України) правоохоронці направили до суду. 

Тепер зловмисники постануть перед Законом. За санкцією статті їм загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button