Кримінал

На Чернігівщині судитимуть чоловіка, що з ножем напав на продавчиню

Прилуцькою окружною прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням громадянина Б. у вчиненні злочину,  передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України.

Як встановлено в ході досудового розслідування, 22.03.2021 в смт.Талалаївка Прилуцького району громадянин Б. скоїв розбійний напад на продавця магазину, спричинивши потерпілій різані рани обличчя та руки, після чого відкрито заволодів  грошовими коштами, що належать власниці магазину.

Завдяки своєчасному проведенню невідкладних слідчих та розшукових дій вже наступного дня після вчинення злочину підозрюваний був затриманий та відносно нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові молодик викрав у знайомої планшет

Під процесуальним керівництвом прокурорів Прилуцької окружної прокуратури у передбачені кримінальним процесуальним законодавством строки були зібрані достатні докази вини підозрюваної особи, що дало підстави для направлення кримінального провадження до суду.

Вказане кримінальне провадження перебуває на контролі Прилуцької окружної прокуратури.

Довідково : санкцією ч. 3 ст. 187 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button