Кримінал

На Чернігівщині судитимуть торговця наркотиками

Ніжинською окружною прокуратурою здійснювалося процесуальне керівницво досудовим розслідуванням за фактом збуту наркотичних засобів (ч. 1 та ч. 2 ст. 307 КК України).

Установлено, що в січні 2021 року чоловік за місцем свого проживання в м. Бахмач, здійснив збут особливо небезпечної психотропної речовини —  амфетаміну. Завдяки вжитим заходам чоловіка затримано на гарячому працівниками правоохоронних органів спільно з працівниками прокуратури.

Також, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання обвинуваченого виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – каннабіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До 200 годин громадських робіт засуджено чоловіка, який побив п’ятирічну дитину

Наразі кримінальне провадження за фактом незаконного придбання та  зберігання наркотичних засобів (ч. 1 ст. 309 КК України) та в незаконному збуті психотропних речовин (ч. 1 та ч. 2 ст. 307 КК України) скеровано до суду з обвинувальним актом.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не можу бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Довідково: у разі доведення вини чоловіка йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ніжинська окружна прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button