Кримінал

На Чернігівщині у громадян вилучили зброю, боєприпаси та наркотичні засоби

Співробітники Корюківського районного відділу поліції відкрили чотири кримінальні провадження за фактами незаконного зберігання місцевими мешканцями наркотиків, зброї та боєприпасів. Фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі.

Поліцейські Корюківщини практично синхронно відпрацювали низку оперативних повідомлень про протиправну діяльність мешканців району. В двох випадках ішлося про незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами. Ще один зловмисник був причетний до зберігання наркотиків. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

За наявною інформацією правоохоронці отримали три судові ухвали на проведення санкціонованих обшуків на території Корюківського району.

У результаті проведення обшуків поліцейські виявили у трьох фігурантів три гранати РГД-5 та запали до них, понад три сотні набоїв калібру 5,45 мм, предмет, схожий на сигнальну ракету, й один кілограм подрібненої зеленої речовини з характерним запахом марихуани.
Усі вилучені речові докази поліцейські направили на експертизу.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Корюківської окружної прокуратури відкрили чотири кримінальні провадження:
одне – за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів (ч. 2 статті 309 Кримінального кодексу України);
три – за фактами незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами (ч. 1 статті 263 Кримінального кодексу України).

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button