Кримінал

На Чернігівщині викрили чоловіка, який вирощував коноплі

На Чернігівщині поліцейські спільно з прикордонниками виявили незаконний посів конопель.

Поліцейські Чернігівського районного управління спільно з військовослужбовцями 105 прикордонного загону в ході огляду адмінприміщення господарства виявили висушені та культивовані кущі наркотичних рослин. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Вчора, у ході перевірки оперативної інформації, поліцейські спільно з прикордонниками, на території одного з сіл Чернігівського району, виявили в адмінбудівлі місцевого господарства, обладнане приміщення для вирощування та сушіння конопель. Правоохоронці вилучили близько півтори сотні висушених та близько сотні культивованих кущів коноплі. Було встановлено, що незаконною діяльністю займався 43-річний чоловік.

Поліцейські під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України (незаконний посів або вирощування конопель у кількості більше п’ятдесяти рослин). Її санкція передбачає відповідальність – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button