Кримінал

На Чернігівщині викрили незаконне виробництво тютюнової продукції

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під час обшуку вилучили в мешканця Ічнянської громади понад 3000 пачок цигарок з ознаками підробки. Наразі поліція встановлює джерело походження вилученої продукції.
Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Під час проведення оперативних заходів із протидії нелегальному ринку підакцизної продукції та в межах слідчих дій у раніше розпочатому кримінальному провадженні поліцейські провели санкціонований обшук у будинку 49-річного ічнянця.

Попередньо оперативники Прилуцького районного відділу поліції мали інформацію, що цей чоловік торгує фальсифікованими цигарками.

У результаті обшуку поліцейські виявили та вилучили 3250 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку. Вилучену продукцію спрямовано на проведення експертних досліджень.
Вартість вилученого фальсифікату сягає майже 200 тисяч гривень.

Поліцейські під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розслідують кримінальне провадження за частиною 3 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. За це правопорушення передбачено від восьми до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button