Кримінал

На Чернігівщині викрили зловмисника, який оформив кредит на ім’я пограбованої жінки

До Славутицького відділення поліції ГУНП в Київській області надійшло повідомлення, що невідомий чоловік вдарив жінку по голові та вирвав у неї сумочку з грошима та документами.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що, повертаючись з роботи додому, потерпіла побачила невідомого чоловіка. Той прослідував за нею до під’їзду, де вдарив її по голові. Жінка впала на асфальт, а зловмисник вирвав з рук жінки сумочку та втік.

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські Славутича спільно з кіберполіцейськими Чернігівської області встановили, що грабіжник за допомогою викрадених документів оформив онлайн кредит на ім’я потерпілої та незаконно отримав 7 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що пристрої, які використовувалися для оформлення онлайн-кредитів, грабіжник міг збувати на території Чернігова для приховування слідів вчинення кримінального правопорушення.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження з ч. 2 ст.186 Кримінального кодексу України (від 4 до 6 років позбавлення волі). Фігуранту вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.186 КК України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області
за матеріалами відділу протидії кіберзлочинам

Ще статті по темі

Back to top button