Кримінал

На Чернігівщині затримали чоловіка, який обкрадав оселі людей старшого віку

Поліцейські Ніжинського райуправління оперативно встановили особу зловмисника, який шляхом зламу металопластикових вікон проникав до осель ніжинців і виносив усі цінні речі.
Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Нещодавно до поліції із заявою про крадіжку звернулась 54-річна місцева жителька. Жінка заявила, що за її відсутності невідома особа через вікно проникла до будинку, звідки викрала золоті прикраси, 12 тисяч гривень і 600 доларів США.

Із аналогічним повідомленням до поліції звернувся також 61-річний житель м. Ніжин. Чоловік заявив, що з будинку зникли 1000 гривень. На місці події виявили, що зловмисник проник до житла шляхом відтискання металопластикового вікна в коридорі.

У процесі оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали підозрюваного в крадіжках. Ним виявився 33-річний мешканець м. Вінниця.

За фактом крадіжки слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button