Кримінал

На Чернігівщині затримали чоловіка, який під час п’янки вбив «товариша по чарці»

Прилуцькою окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині.

Встановлено, що 18.09.2022 у вечірній час житель Прилуцького району Малодівицької ОТГ під час розпиття спиртних напоїв на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин до «товариша по чарці» під час сварки вчинив насильницькі дії, спрямовані на позбавлення життя останнього, а саме: схопивши в руки частину розбитої пляшки «розочку», завдав нею два удари в ділянку шиї потерпілого, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани шиї з ушкодженням судин. Через отримані тілесні ушкодження потерпілий помер від масивної крововтрати.

Останнього затримано та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого, ч. 1 ст. 115 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині одинадцятирічний хлопчик отруївся алкоголем

Процесуальним прокурором погоджене клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, що направлено до Прилуцького міськрайонного суду.

За результатами розгляду клопотання 22.09.2022 до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Довідково: санкція ч.1 ст.115 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Джерело: Прилуцька окружна прокуратура

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button