Кримінал

На Чернігівщині затримали два авто з підробленими документами

Протягом доби патрульні виявили два факти ймовірної підробки документів на право керування автомобілями

Так, учора у селі Красилівка патрульні зупинили за перевищення допустимої швидкості руху автомобіль Citroen C4. Під час перевірки з’ясувалося, що посвідчення водія, яке 22-річний кермувальник надав поліцейським, має ознаки підробки. За інформацією єдиної системи Національної поліції, документ із зазначеними номером та серією зареєстрований на іншу особу. Таку невідповідність водій Citroen пояснити охоронцям порядку не зміг.

Про це повідомляє патрульна поліція Чернігова.

Про це повідомляє патрульна поліція Чернігова.

Сьогодні зранку під час контрольної перевірки на стаціонарному посту патрульної поліції «Кіпті» 40-річний водій мікроавтобуса Volkswagen надав інспекторам тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові затримали водія за викрадений автомобіль

Відсутність посвідчення водія громадянин пояснив тим, що він в липні цього року потрапив у ДТП, тому воно вилучене поліцією до рішення суду.

Та під час перевірки виявилося, що інформація про участь у автопригоді автомобіля з такими даними чи громадянина у системі Нацполу відсутня. Але зазначені інші відомості, що чоловік раніше був позбавлений права керування за вчинення адміністративного правопорушення. Виявлена невідповідність та плутані й непереконливі пояснення водія мікроавтобуса викликали у поліцейських підозри.

За обома фактами ймовірної підробки документів патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button