Кримінал

На Чернігівщині затримали порушників із десятьма сітками й 13 кг риби

Під час рейду водоймами Борзнянського району державні інспектори Чернігівського рибоохоронного патруля спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Чернігівській області затримали двох жителів с. Вертіївка Ніжинського району, які за допомогою заборонених знарядь лову – сіток зяберних – встигли виловити 9 линів, одного карася золотого, одну плоскирку, 6 краснопірок, дві щуки, 59 пліток, 13 карасів сріблястих і 25 окунів.

Інцидент стався 15.08.2018 о 10-й ранку на озері поблизу с. Воловиця Борзнянського району. Протизаконними діями браконьєри завдали збитків рибному господарству України на 8184 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибалки-браконьєри завдали збитків майже на 9 тисяч гривень

У порушників вилучено 13,5 кг риби, 10 сіток зяберних і гумовий човен.

Складені протоколи про адміністративні правопорушення спрямують у Борзнянський районний суд Чернігівської області для притягнення правопорушників до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує телефони «гарячої лінії»: (099) 112 13 44 та (0462) 937557. Сюди громадяни можуть телефонувати цілодобово сім днів у тиждень і повідомляти про будь-які факти порушення правил рибальства.

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

 

Ще статті по темі

Back to top button