Кримінал

На Чернігівщині затримали торговця наркотиками

Співробітники Корюківського районного відділу повідомили про підозру місцевому мешканцю, який займався розповсюдженням наркотичних засобів. Корюківський районний суд заарештував підозрюваного на два місяці.

Оперативники кримінальної поліції Корюківського райвідділу отримали інформацію про те, що 36-річний мешканець міста Корюківка торгує наркотиками. Поліцейські провели низку оперативних заходів і задокументували факти збуту наркотичних засобів.

Правоохоронці затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Корюківської окружної прокуратури повідомив зловмиснику про підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Законодавством такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

28 березня Корюківський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button