Кримінал

На Чернігівщині затримали «жартівника-мінера»

Співробітники відділення поліції №1 (Бахмач) Ніжинського райвідділу поліції оперативно встановили та затримали чоловіка, який учора ввечері невдало пожартував про закладання міни в потяг. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Учора, 9 березня, приблизно о 20:30 години на службу «102» надійшло повідомлення від чергового по залізничній станції «Бахмач-пасажирський» про те, що невідомий чоловік кричав на станції, нібито потяг заміновано.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. В результаті перевірки інформація щодо «замінування» об’єкта не підтвердилася. Під час огляду потягу, а також приміщення станції не виявлено жодних вибухонебезпечних предметів.

Поліція встановила особу зловмисника. 34-річний мешканець Бахмача перебував у стані алкогольного сп’яніння та пояснити свої дії не зміг. Жодних вибухонебезпечних предметів у нього при собі не було.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху), що карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button