Кримінал

На Чернігівщині зловили крадія

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановили особу зловмисника, який проник до гаражного приміщення та викрав звідти електроінструмент.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Викрадене поліцейські вилучили. Інформація про крадіжку надійшла до Прилуцького районного відділу поліції 4 січня близько опівдня.

Заявник повідомив правоохоронцям, що протягом п’яти останніх днів невідомі зламали навісний замок у гаражі та викрали з приміщення різноманітні електроінструменти й інше майно. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Прилуцького райвідділу поліції та оперативники кримінальної поліції.

Під час огляду місця події правоохоронці зібрали низку речових доказів та опитали мешканців сусідніх будинків. У результаті проведення комплексу слідчих дій та оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до скоєння крадіжки причетний 35-річний односелець потерпілого. Чоловік зізнався правоохоронцям у скоєнні злочину та добровільно видав викрадені речі.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розпочав кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Покарання, згідно з нею – від п’яти до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button