Кримінал

На чернігівця біля власного будинку напали з ножем

Учора, 24 лютого, близько 22-ї години, до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці 1-ї Гвардійської Армії біля однієї з багатоповерхівок громадянина поранили ножем. Чоловік у свідомості. За вказаною адресою негайно направили екіпаж роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції.

Прибувши на місце, патрульні побачили чоловіка, який сидів на снігу. Ліва нога перев’язана, з неї сочилася кров, на голові також була помітна рана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різанина на проспекті Перемоги

Щоб запобігти крововтраті, один з охоронців порядку одразу наклав на ногу пораненого імпровізований джгут за допомогою поясного ременя. Поки надавалася домедична допомога, поряд уже зупинилася карета швидкої допомоги. Громадянина передали медикам.

Поліцейські з’ясували, що пораненому 27 років, живе в будинку поряд. За попередньою інформацією, юнак приїхав разом із товаришем на авто. Коли виходили з автомобіля, до нього раптово підбіг невідомий і почав бити палицею по голові. Одночасно потерпілий відчув гострий біль у лівій нозі. Коли роздивився, побачив різану рану, з якої текла кров. Нападник одразу втік.

Патрульні встановили прикмети невідомого та викликали слідчо-оперативну групу. Розшукати імовірного нападника за гарячими слідами не вдалося.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button