Кримінал

На кордоні «зібрали врожай» наркотичного зілля

Урожайним на вилучену наркотичну речовину став для прикордонників учорашній день.

Про це ЧЕline повідомив помічник начальника прикордонного загону – начальник прес-служби підполковник Олександр Дудко.

Спершу в пункті пропуску «Сеньківка» під час оформлення на виїзд з України мікроавтобуса «Мерседес» службова собака спрацювала на особисті речі 30-річного громадянина України. У разі подальшого вивчення цих речей у літровому пакеті з фруктовим соком виявлено кілька згортків із сіро-зеленою речовиною рослинного походження загальною вагою 30 грамів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наркоділки в погонах збували наркотики в навчальному центрі ЗСУ на Чернігівщині

У діях вказаного громадянина вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 305 «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів», про що повідомлено правоохоронні органи, яким і передано зілля.

Водночас у пункті пропуску «Нові Яриловичі» в рейсовому автобусі «Київ-Вільнюс» в особистих речах 29-річного громадянина Україна виявлено три паперові згортки з сіро-зеленою речовиною рослинного походження загальною вагою 3 грами.

У діях вказаного громадянина вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», про що повідомлено правоохоронні органи, яким і передано зілля.

Ще статті по темі

Back to top button